MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Cohen in gesprek met Marokkanen

21 januari 2006 | in Maatschappij, Politiek | 4 Reacties

Burgemeester Cohen van Amsterdam gaat zondag met Marokkaanse organisaties om de tafel om te praten over de gespannen situatie in de stad. Afgelopen week riep hij alle stadsdeelvoorzitters bijeen omdat er volgens hem sprake is van een onrustige sfeer in de wijken. Hij doelde daarmee onder meer op enkele incidenten met Marokkaanse jeugd. Een aantal mensen vanuit de Marokkaanse gemeenschap heeft nu het initiatief genomen om te kijken wat ze zoal kunnen doen om de rust in de hele stad te doen weerkeren.

,,Een aantal organisaties heeft in Slotervaart de afgelopen dagen de benen uit het lijf gelopen om de rust in de buurt te houden”, aldus een van de organisatoren. Tientallen jongeren reageerden hun woede over de dood van een 17-jarige Marokkaanse jongen, die verongelukte met zijn scooter, af op de politie.

Er zijn 4 reacties

 1. Phillgro
  22 januari 2006 om 10:22 uur.

  Ik begrijp die buurtvaders niet laat die jongeren wraak nemen op die schaap die voor de dood van onze 17 jarige broeder ( ik ben nog niet klaar met hun)

 2. naima
  23 januari 2006 om 10:03 uur.

  grow up, als je het verziekt, verziek je het voor je eigen.
  Waarom niet het besten van maken.

 3. aberkan
  25 januari 2006 om 03:24 uur.

  Ik wil even graag reageren over de omvang van ons gemeente met degene die wel het initiatief nemen om zich zel , en andre te verbeteren, jammer genoeg krijgen ze geen steun, en medewerking om hun doelen te bereiken. wij zijn een non-profit organisaties, we willen de jongeren helpen stimuliren in hun plannen, en dromen waar te maken in onze nederlandse gemeenschap.Helaas zien wij dan ook dat deze talentvolle jongren de deuren voor hun gesloten worden.(En hard als zij werken, en zelf alles uitzoeken, ze blijven erg professioneel naar de buitenwereld toe(beoordelen niemend, zijn heel erg actief in hun geloof in achievements, en ondermeming.Ze betrekken ieder ongeacht nationaliteit, zijn open naar andre, zoeken erg veel steun, en hul bij hulpverleners, en politiek.(Hebben hard alle steun nodig, om de dromen van hangjongeren met de gemeente waar te maken.(Ze zijn zelf een succes in hun actie, en een rolmodel voor zo velen.Ze geven hun tijd en energie in, om andre te helpen het zelfde te doen.Ze heten de Warriorhous stichting.Ze verzoeken de overheid om financieel dit grote projekt te steunen, in devolpment off the hangjongeren toekomst.(Zij zijn de hangjongeren zelf, zij doen het voor jullie, en met jullie)
  Graag alle steun is nodig van de marrokkanen/nederlanders.( Dit is voor jullie van uit mijn liefde voor jullie.( Wij komen er samen wel uit)? hemdulah
  reactie graag aberkan7@hotmail.com. http://www.kkos.org. mambokid71@yahoo.com.

 4. mocro
  25 januari 2006 om 05:27 uur.

  wa didyemahoem wallah ik neem wraak over wat ze bij mij broeder deden deed pijn in mijn hart en die beurtvaders wat is dat nou voor onzin asahbi sir i waoudo wat doen ze

Plaats je reactie