MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Cohen praat met Marokkaanse organisaties

22 januari 2006 | in Maatschappij | Reageer

Veertig Marokkaanse organisaties zijn vandaag in gesprek gegaan met de Amsterdamse Burgemeester Job Cohen om te praten over de gespannen situatie in de stad. De afgelopen weken liepen de spanningen in Slotervaart en Oud Zuid op na incidenten met Marokkaanse jongeren. Hierna riep Cohen alle stadsdeelvoorzitters bijeen om te praten over de situatie. De Marokkaanse organisaties hebben zelf het initiatief genomen om de problemen met Marokkaanse jeugd te bespreken. De Marokkaanse gemeenschap vindt dat zij een eigen verantwoordelijkheid heeft richting deze jongeren.

Plaats je reactie