MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkanen willen harde aanpak

23 januari 2006 | in Maatschappij | 4 Reacties

De tweehonderd Marokkanen die gisteren in Amsterdam in besloten kring de mogelijkheden bespraken om Marokkaanse overlastplegers aan te pakken, stellen harde oplossingen voor. Verscheidene Marokkaanse woordvoerders stelden na afloop dat er veel te soft wordt opgetreden. “Er zijn veel groepen bekend die worden gestuurd door twee of drie gekken. Het is echt te gek dat die straffeloos hun gang kunnen gaan” meldt De Volkskrant vandaag. Met naam en toenaam werden families besproken die niet slagen hun kinderen in het gareel te houden of ze juist opzetten tegen de Nederlandse samenleving.

De aanwezige Marokkanen erkennen de problemen en willen de overlast zelf aanpakken. De voorgestelde aanpak varieert van klappen geven, afvoeren, terugsturen, gedwongen aan het werk tot acute psychiatrische behandeling, waarvoor dan wel meer subsidie moet worden vrijgemaakt.

Er zijn 4 reacties

 1. layla
  23 januari 2006 om 05:33 uur.

  eindelijk

 2. Fight for your right
  23 januari 2006 om 07:10 uur.

  He he hier zaten we nou op te wachten ,en ja net wat Layla zei EINDELIJK ,zo kunnen we EINDELIJK weer eens in een goed daglicht komen te staan.

 3. karim
  23 januari 2006 om 09:10 uur.

  hahahaha echt dit is een grote grap om een kring te maken en zahmaa te praten over marokkaanse criminelen begin maar eerst heel anders te denken over mocro s deze kut nederlandse regering verneukt deze land met hun rekeningen, belasting, weinig werk zeker voor moker en veel verplichtingen begin maar eerst aan deze problemen te werken en oja het moet wat meer gezelliger worden in nederland het is hier gewoon dood jaa daarom zie je ze elke dag hosselen.

  en als er een oplossing moest zijn voor deze zahmaa criminelen mocros hahahah haal dan gewoon de helft van de corps van marokko en zet hem in nederland safe dan zul je zien de resultaat hahah SUCRETE NATIONALE

 4. najm
  24 januari 2006 om 01:13 uur.

  Het is beschamend dat de ouders van deze bandieten niks doen. Ik zou zeggen tegen de ouders: sta op uit je luie stoel en neem de verantwoordelijkheid zo als elk vader, moeder beaamt te doen en ga GEEN uitvluchten verzinnen zoals naar de moskee waar een klote arabier uit Syrië, Jordanië, Egypte etc zijn extreem versie van de islam aan jou probeert te slijten. (Wij beleven de Islam anders dan hun, in Marokko leven eeuwen lang alle geloof overtuigingen naast elkaar, met respect voor elkaar !!! Word wakker voor het te laat is.
  Er rust op uw schouders NIET alleen de verantwoordelijkheid van uw welzijn en uw kinderen maar ook van een hele gemeenschap, dus ik ook , neem deze aub serieus en geen excuses en geen onzin meer. Ik wil namens velen daden en concrete resultaten zien.

  Ik doe een beroep op alle Marokkaanse Amsterdammers om rekenschap te vragen bij hun organisaties. Ik heb me altijd afgevraagd wat eigenlijk de Marokkaans organisaties hebben bereikt in Nederland behalve de subsidies van het rijk strijken en onder elkaar verdelen.
  De tijd is aangebroken voor de bestuurders van deze nutloze organisaties om hun biezen te pakken en een echte baan zien te vinden.
  Ik steel voor om een goed opgeleide Marokkaanse vrouwen te benoemen als bestuurders voor deze organisaties.
  Zij zijn immers capabel om deze organisaties beter te besturen. Zij hebben een betere reputatie en in staat de gemeenschap beter te vertegenwoordigen dan Marokkaanse mannen die luie zijn, amper de deur uitkomen en slecht Nederlands spreken.

  Ik hoor al iemand denken: de schuld van de overheid, discriminatie, politie etc…..
  Ik zou zeggen je leeft in een kapitalistische/liberaal maatschappij je kan alles worden wat je wil; benut de mogelijkheden en de moeilijkheden zoeken !!!

  Tenslotte heb ik een welgemende advies voor de ouders van deze bandieten:
  1.Stuur je bende een enkele reis naar de Rif, misschien zijn daar betere
  mogelijkheden dan in Amsterdam (immers vinden deze bandieten
  Marokko mooi !!!).
  2.U kunt beter geen kinderen meer nemen , u hebt gefaald als
  vader/moeder.

  Een citaat uit de koran: ieder van ons is een herder en ieder van ons is verantwoordelijk voor zijn kudde.

Plaats je reactie