MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Project ‘Discriminatie? Niet met mij!’

25 januari 2006 | in Maatschappij | 3 Reacties

Op 31 januari start het project ‘Discriminatie? Niet met mij!’. Dit project heeft tot doel (potentiële) slachtoffers weerbaarder maken tegen discriminatie en de betrokkenheid binnen organisaties en verschillende maatschappelijke sectoren te vergroten, zodat gelijke behandeling bevorderd wordt.

Tijdens een speciale bijeenkomst van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de publieke sector en diverse belangenorganisaties zal het eerste exemplaar van de brochure ‘Discriminatie? Niet met mij!’ worden uitgereikt aan staatssecretaris Van Hoof. Verschillende sprekers laten zien hoe zij met discriminatie en diversiteit omgaan in hun leven of binnen de organisatie waarin zij werken. Tevens worden er interessante workshops gegeven.

Er zijn 3 reacties

 1. InGeniuZ
  26 januari 2006 om 01:35 uur.

  Hoe wil je nou integreren als er mensen zijn die je toch niet accepteren, echt gewoon gestoord is het. En dan dat wijf Verdomd nog tegen ons ouwehoeren, nou ’t is echt triest.

  Ik heb simpele doch effectieve aanpak. Criminelen keihard straffen, maar dan ook echt keihard. Ze moeten gewoon vrezen voor de politie, zoals in Marokko. Daar dwingen ze respect af, hier word je als politie uitgelachen. Degenen die het goed doen, beloon je ze met een goeie baan.

  Niet moeilijk doen met allerlei regeltjes enz. gewoon simpel en effectief. In de media krijg je toch altijd kritiek dus……

 2. justme
  26 januari 2006 om 05:14 uur.

  Dat is inderdaad de oplossing. Al is het behoorlijk rechts naar nederlandse maatstaven

 3. GENIUS
  27 januari 2006 om 08:44 uur.

  Ze scheren ons gewoon over een kam.! met dat achterlijk wijf VerdomD!

  Ze moeten een stoppen met al dit belachelijke gedoe. In plaats van al dat geld in nutteloze campagnes en projecten te stoppen..(verloren geld) Kan je het beter opsturen naar armen en daklozen in 3e wereld landen.

  marokanen veranderen NOOIT! staat in onze grondwet. Mocros blijven mocros.

  En die optredens van politie???lachtertjesssss
  Als je de police ziet moet je vrezen voor ze..niet uitlachen…

  Nl doe er wat aan (verdonk blijf thuis want met jou word het toch niks)

Plaats je reactie