MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rapper Riza maakt CD in acht uur

03 februari 2006 | in Muziek | 1 Reactie

Rapper Riza heeft in een 8 uur durende sessie een volwaardige CD (EP) in elkaar gedraaid. Samen met producer Fabian Dech werden 5 tracks en een 6de bonus track geproduceerd. De tracks werden onder de naam ‘Het Vooronderzoek’ direct ter download aangeboden op de site van Riza. Fabian en Riza zijn erg tevreden met de EP die ‘in een gemiddelde werkdag’ in elkaar is gezet en hebben grootse plannen met het concept.

Op ml75.nl zegt Riza hierover: “In een tijd waarin internet zo belangrijk is geworden voor verspreiding van muziek wil de muziekliefhebber ook steeds sneller bediend worden. Voor hen is het makkelijk als de muziek snel te vinden is en voor een klein bedrag te downloaden. De kwaliteit lijdt er niet onder als je het professioneel aanpakt, dat zal deze EP bewijzen.”

Er is 1 reactie

 1. InGeniuZ
  07 februari 2006 om 12:33 uur.

  Nou Riza,

  In 8 uur een albumpje maken, maar je breekt tot nu toe nog niet echt door kill. Vind ik wel jammer, want ik vind je best goed flowen op de beats. Je teksten vind ik ook niet slecht, maar je komt gewoon niet overtuigend over.

  Wat shal ik sheggen, ik denk dat je echt met iets origineels moet komen. Want iedereen die even is doorgebroken in de NL HipHop heeft het meestal voor elkaar gekregen door toch net iets anders te zijn dan de andere rappers. Kijk maar naar Lange Frans en Baas B (zinloos is wel zwaar gelikt, maar met het Land van is toch goed gelukt), Ali B (bitch is eingelijk een lucky shot en met Borsato heeft hij de blanke hartjes veroverd), Watskebuert ook allemaal apart. Of je moet met nummers komen dat dicht bij de porno industrie komt. Maarre dat is niet mijn smaak en jij als moslim denk ik ook niet.

  In ieder geval veel succes en nogmaals: Kom met iets origineels, 1 nummer origineel en goed maken is beter dan 20 nummers allemaal hetzelfde maken. Ik wens je veel succes!

Plaats je reactie