MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moskee Limburg hoogtepunt voor integratie

05 februari 2006 | in Geloof | 1 Reactie

Burgemeester Jan Creemers van het Limburgse Maaseik heeft gisteren de opening van een nieuwe Marokkaanse moskee bestempelt als een “hoogtepunt voor de integratie”. De moskee die gisteren officieel werd geopend door de Limburgse gouverneur Steve Stevaert, geldt als één van de grootste van Vlaanderen en biedt plaats aan zowat 800 moslims. De moskee werd gebouwd met geld van de Marokkaanse gemeenschap uit Maaseik en steun van de gemeenten. In hetzelfde Maaseik geldt overigens ook een boerkaverbod, maar volgens Creemers zal dat verbod de integratie niet tegen houden. Extremistische moslims in die gemeente zijn slechts een uitzondering zei de burgervader in de Belgische krant Het laatste nieuws.

Er is 1 reactie

  1. fadoua
    06 februari 2006 om 06:35 uur.

    chapeau

Plaats je reactie