MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mimoun Oaïssa naar filmfestival Berlijn

06 februari 2006 | in Amusement, Film | Reageer

De Marokkaanse acteur Mimoun Oaïssa wordt samen met 24 andere Europese acteurs op het Internationaal Film Festival Berlijn, gepresenteerd aan de internationale filmindustrie en de internationale pers. Hij is de Nederlandse vertegenwoordiger en ‘Shooting Star’, een initiatief om meer bekendheid te geven aan Europese acteurs en actrices.

Oaïssa speelde de hoofdrol in Shouf shouf habibi! en schreef mee aan het scenario. Samen met scenarioschrijver en regisseur Albert ter Heerdt kreeg Oaïssa een Gouden Kalf voor Shouf shouf habibi!. Voor Het Schnitzelparadijs kreeg hij, samen met een aantal andere acteurs, een Gouden Kalf voor beste bijrol. De acteur is momenteel te zien in de televisieserie Shouf Shouf.

Plaats je reactie