MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Integratiewijzer helpt bij verkiezingen

07 februari 2006 | in Politiek | 1 Reactie

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 7 maart 2006 wil FORUM, Instituut voor Multiculturele Ontwikkeling, inzicht geven in hoe lokale politieke partijen kwesties in of uit de multiculturele samenleving vertalen in concrete beleidsprogramma’s. Hiervoor heeft zij de Integratiewijzer Gemeenteraadsverkiezingen 2006 opgezet. Integratiewijzer.nl vergelijkt en analyseert in de 30 grootste steden hoe lokale politieke partijen aankijken tegen het integratievraagstuk.

Met de Integratiewijzer worden meer dan 180 verkiezingsprogramma’s op thema’s als burgerschap, onderwijs en werkgelegenheid ontsloten. Want integratie speelt zich uiteindelijk vooral af op lokaal niveau. De site werd vorige week geopend door de Marokkaanse directeur van Forum, Sadik Harchaoui.

Er is 1 reactie

  1. Saida
    08 februari 2006 om 05:34 uur.

    Nou Rotterdammers, stem Leefbaar Rotterdam anders worden er handen afghakt en vrouwen gestenigd…..

    Geweldig initiatief van Forum!
    Chapeau!

Plaats je reactie