MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tentoonstelling i.v.m. onafhankelijkheid Marokko

07 februari 2006 | in Kunst | 1 Reactie

Ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van de onafhankelijkheid van het koninkrijk Marokko, brengt het Antwerpse Etnografisch Museum van 2 maart tot en met 1 oktober de tentoonstelling ‘Marokko. Levend Erfgoed’. De verjaardag van de onafhankelijkheid is een ideale gelegenheid om de eigen Marokko-collectie aan het grote publiek te tonen. De tentoonstelling zal worden aangevuld met stukken in bruikleen van Marokkaanse musea en enkele particuliere verzamelingen in Frankrijk, België en Marokko. Met de tentoonstelling wil het Etnografisch Museum een ode brengen aan het artisanale, rurale en stedelijke erfgoed van Marokko.

Er is 1 reactie

  1. tzzzz
    08 februari 2006 om 03:59 uur.

    welke onafhankelijkheid????????????? sinds wanneer is marokko onafhankelijk

Plaats je reactie