MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Minder bruiden uit Marokko

08 februari 2006 | in Maatschappij | 7 Reacties

Uit cijfers van onderzoeksbureau O+S blijkt dat het aantal importbruiden in Amsterdam steeds minder wordt. Eén van de reden hiervoor is dat o.a. jonge Marokkanen hun partner steeds vaker zoeken in Nederland. Ook speelt de nieuwe wetgeving een belangrijke rol: het wordt steeds moeilijker om een partner uit het buitenland te halen. In 2002 kwamen in totaal 1.719 huwelijkspartners naar Amsterdam. In 2003 daalde het aantal naar 1.519 en in 2004 naar 1.366. O+S verwacht dat deze trend ook doorzet in 2005.

Er zijn 7 reacties

 1. amore
  08 februari 2006 om 05:06 uur.

  weer zo een regel die geldt allenmaar voor marokkanen ,stelsvoor
  wordt ik verliefe op in marokko en ik wil met haar trouwe
  wat moet ik aan haar vertellen ,sorry je mag niet mee
  zoals IK dit bekijk worden wij hier uitgehuwelijkt door VERDONK
  als ik op straat loop zie ik zoveel thaise vrouwen met nederlanders

  is daar geen import verbod,je gaat mij niet zeggen dat die op elkaar
  verliefd zyn dus verdonk heb je een dochter voor mij

 2. layla
  08 februari 2006 om 06:58 uur.

  haha ze zijn eindelijk wijzer geworden onze broers , in marokko lopen meer sletten rond als in nederland maar gelukkig voor ze dat ze er achter zijn gekomen en mss heeft die 1390 euro ook een rol meegespeeld

 3. raaf
  08 februari 2006 om 07:51 uur.

  geld speelt altijd een rol toch?

 4. amore
  08 februari 2006 om 09:09 uur.

  laila
  vroeger dacht men zo over als je naar iemand te raad gaat
  krijg je meteen te horen beter uit marokko trouwen,meeste
  marokkanen die ik ken zijn niet zo gelukkig met hun bruid uit
  marokko, eerste taal haar laten integreren darna krijg je de
  rekening gepresenteerd,ik zo voor een vrouw kiezen die hier in
  nederland een bestaan heeft gebouwd, bespaar jezelf hoop ellende
  ik denk dat meeste marokkanen hebben hun lesje geleerd
  die kiezen toch voor een vrouw uit NL.

 5. amore
  08 februari 2006 om 09:10 uur.

  er lopen genoeg schoonheden uit goede milieu

 6. krimoo
  09 februari 2006 om 02:14 uur.

  hahah layla ik geloof dat de meeste dames hier aan het verotten zijn ik zie niks marokkaans aan de dames hier behalve de hoofddoek natuurlijk maar dat zegt in deze tijd niks over een dame. En ook in marokko zijn ze niet perfect ik weet maar toch we moeten niet zeggen hoeren dit en dat snap je overal heb je hoeren en je hebt natuurlijk ook nette goed opgevoede dames en stel ze komt dan uit marokko ewaa dan hebben we geen kans op zo n droomvrouw snap je. Dus fuck deze wetgeving ze willen het ons alleen maar lastiger maken die kut verdonk met haar integratie beleid natalsof nederland heel wat voorstelt in de wereld ze tonen niet eens respect aan ons die vuile hufters. We moeten echt wat van ons laten horen want straks hebben we hier al helemaal geen recht meer het wordt dan zo fijn gezegd van ons afgepakt. maarja genoeg geluld insallah vinden we allemaal de juiste partner.

  het gaat jullie goed broeders en zusters !!

 7. samir
  09 februari 2006 om 11:47 uur.

  Sallaam folks,

  ik ben getrouwd met een meisje uit marokko omdat ik dat wilde, iedereen moet vrij zijn in het kiezen van zijn of haar partner, en er mogen geen enkelle voorwaarden aan verbonden zijn (m.u.v. de islamitische) Ik had keus genoeg om met dames uit NL te trouwen maar deed het niet omdat ik nooit de ware had gevonden en geen van die meiden voldeden aan mijn voorwaarden. begrijp me niet verkeerd er zijn genoeg leuke / goede dames hier, maar wees eerlijk tegen jezelf en kijk goed om je heen, de meeste ervan zijn ver van het pad geraakt en ik denk wel tien keer na voordat ik besluit dat een van die meiden de moeder van mijn kinderen zal zijn. hamdollilah ben ik nu gelukkig getrouwd en geen wet of grens zal mij ervan weerhouden om mijn vrouw hierheen te halen.
  Het is waar, er komt veel bij kijken en het kost zeker veel moeite en geduld maar, geloof me uiteindelijk is het allemaal waard tenminste als je echt van elkaar houdt.

  liefde kent geen grenzen….

  geluk aan iedereen en voor iedereen.

  peace out.

Plaats je reactie