MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Het Schnitzelparadijs op DVD

09 februari 2006 | in Amusement, Film | 1 Reactie

De film ‘Het Schnitzelparadijs’ is deze week uitgekomen op DVD. In de bioscoop was de film al direct een hit, want in de eerste twee weken kwamen meer dan 100.000 mensen kijken. Het verhaal draait om de Marokkaans afwashulp Nordip (Mounir Valenyn) die verliefd wordt op de Hollandse Agnes van de bediening (Bracha van Doesburgh). Mimoun Oaissa, die een bijrol speelt, is de Nederlandse ‘Shooting Star’ op het filmfestival van Berlijn. Aanleiding voor Cinema.NL om de Marokkaanse acteur te interviewen.

Er is 1 reactie

  1. Marokino
    10 februari 2006 om 01:23 uur.

    had ik al hahahahahhaha

Plaats je reactie