MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Benefietgala Marokko Fonds in Carré

10 februari 2006 | in Amusement | 2 Reacties

In Carré vindt op maandag 27 maart as. een groots benefietgala plaats ter gelegenheid van de presentatie van het Marokko Fonds. Tijdens deze bijzondere avond staan er optredens op het programma van topartiesten uit zowel Marokko als Nederland. Uit Marokko komen over Latifa Raafat, Jedwane en Nouaman Lahlou. Muziek van Nederlandse bodem wordt verzorgd door Kasba & Friends, Yes-R, Lange Frans & Baas B, oud-muziekgezelschap Camerata Trajectina, Weshm en het Verenigd Oost-Indisch Mannenkoor onder leiding van Nico van der Meel. Kortom, topartiesten uit twee culturen vormen de ingrediënten van een bijzondere en gevarieerde avond. De presentatie is in handen van cabaretier Najib Amhali en schrijver Khalid Boudou.

De opbrengst van het gala gaat naar Stichting Marokko Fonds. Deze stichting, opgericht met steun van de NCDO, biedt structurele hulp aan Marokko. Alle Nederlanders, die van Marokkaanse afkomst in het bijzonder, kunnen door middel van het fonds een grote bijdrage aan de economische, sociale en culturele ontwikkeling van Marokko leveren.

Meer info op: www.marokkofonds.nl

Er zijn 2 reacties

  1. Samad
    13 februari 2006 om 01:38 uur.

    Leuk avondje uit zou ik zeggen ,maar Marokko help je er niet mee ,wel de ministers want die kunnen weer een nieuwe Benz full option bestellen.Ik hoop dat het in goede handen terecht komt en dat je het resultaat er van ziet.Groeten uit Gorinchem

  2. Hafida
    25 februari 2006 om 11:19 uur.

    Ik denk niet dat de ministers in Marokko nog de kans krijgen om die Benz te bestellen nu met de nieuwe koning is er vééééééééél veranderd in Marokko. Ik vind dat wij hier wel trots op mogen zijn dat er toch wel moeite gedaan word om iemand de hand te reiken en diegene die hier niet voor open zijn moeten geen excuus zoeken om niet mee te doen het is geen verplichtig, maar wel een opluchting voor diegene die het wel bereikt, Groetjes uit Antwerpen

Plaats je reactie