MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sarah Ben Mansour toch niet naar Turijn

10 februari 2006 | in Sport | 3 Reacties

De 19-jarige skister Sarah Ben Mansour zal toch niet voor Marokkko kunnen deelnemen aan de Olympische Winterspelen in Turijn. Dat maakte het Marokkaanse skiteam (AEFSM) vanmorgen in een communiqué bekend. De atlete blesseerde zich op 18 december tijdens een wedstrijd aan de kruisband van de linkerknie en raakte toch niet tijdig fit. Ben Mansour zou de eerste Afrikaanse vrouw worden op een alpinediscipline op de Winterspelen. Een week terug was zij zelf nog optimistisch en had goede hoop op deelname aan de spelen.

Er zijn 3 reacties

 1. zaboermak
  11 februari 2006 om 12:58 uur.

  HAHAHAHA OMDAT ZE MAROKKAAN IS TOG?

 2. smikeli
  11 februari 2006 om 08:17 uur.

  jammer..

 3. Samad
  13 februari 2006 om 01:32 uur.

  Maar beter ook dat ze niet gaat. Dat bespaart ons de afgang voor de zoveelste keer .
  Net als die skieer die ooit Marokko vertegenwoordigde, en toen hij aan de beurt was raakte hij bijna alles wat er te raken viel op het publiek na.Het werd het hoogtepunt van studio sport, want zij konden er om lachen ,en het werd dieptepunt voor diegenen die nog hoop hadden. Kortom doe alleen mee als je er wat van bakt en niet omdat het land vertegenwoordigt moet worden door knudde figuren.En dat is maar een voorbeeld die ik opnoem (zie Benzekrie de blunder van de week studio sport}.

Plaats je reactie