MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kritiek Aboutaleb op grote stedenbeleid

19 februari 2006 | in Maatschappij, Politiek | Reageer

De Amsterdamse wethouder Ahmed Aboutaleb (PvdA) vindt dat het concept grote stedenbeleid failliet is. Dat zei hij vandaag op een bijeenkomst in Amsterdam die georganiseerd was door coalitiepartij D66. De verantwoordelijkheid voor het beleid waarmee de problemen in de grote steden moeten worden opgelost, ligt nu nog te veel bij de verschillende ministeries. Hierdoor werkt het niet, stelt de Marokkaanse wethouder. De steden zouden meer verantwoordelijkheid moeten krijgen. Aboutaleb stelt volgens Nieuws.NL dat hij ‘geen slagvaardig beleid kan voeren’ omdat op sommige punten veel ministeries bij het beleid zijn betrokken.

Plaats je reactie