MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse imams boos over maatregelen

23 februari 2006 | in Geloof | 4 Reacties

De Vereniging van Imams in Nederland (VIN) vindt dat de Nederlandse staat er ‘Draconische maatregelen’ op na houdt om imams hun plaats te leren. Dit liet voorzitter M. Ousalah gisteren weten op een bijeenkomst van Marokkaanse imams in het Haagse perscentrum Nieuwspoort. Daar gingen ze in debat met de Kamerleden Koopmans (CDA) en Azough (GroenLinks). Volgens Ousalah wordt de ruimte die imams nog hebben in het kader van de vrijheid van godsdienst steeds kleiner. De imams die meededen aan het debat, zijn bang voor hun positie. “De rechtspositie van de imam is een van de zwakste in de samenleving, is er een probleem, dan is het gelijk afgelopen met de verblijfsvergunning” schrijft het Reformatorisch Dagblad vandaag.

Er zijn 4 reacties

 1. shemharosh
  23 februari 2006 om 09:40 uur.

  waar ik vandaan kom(marokko)hoort een imaam zijn mond te houden als men het ergens over heeft

 2. karim
  23 februari 2006 om 10:12 uur.

  wat hadden we anders verwacht dan, zolang moslims mozami3en dus zij aan zij staan, dan blijven we de zwaksten ter aller tijden

 3. Yassin
  25 februari 2006 om 05:57 uur.

  kom op gestopt met boulshit ….in nederland willen ze toch zo graag hun mening kunnen uiten …je mag zelfs BELEDIGEN …nou dan heeft een imaam daar ook recht op …(niet dat ze dat doen maar oke ).conclusie is er is veel en veel discrimanatie tegenover de islam en de moslims dat is een feit kan je er niet om heen

 4. shemharosh
  25 februari 2006 om 06:59 uur.

  zodra iemand over geloof begint dan weet je dat de naaierij is begonnen….is afgelopen man!!!…ga nieuwe trucjes bedenken

Plaats je reactie