MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wahid Thaziri op tournee

23 februari 2006 | in Amusement, Muziek | 3 Reacties

Thaziri heeft op 19 november vorig jaar haar eerste album met succes gepresenteerd en de band timmert aan de weg. De bandleden hebben zich tot doel gesteld de Amazigh kunst en cultuur, en de muziek in het bijzonder, een gezicht te geven in Nederland. Nu is het tijd voor een tournee door Nederland, België en Marokko. De Thajit-Tour start 3 maart in het Pleintheater in Amsterdam. Tijdens de Thajit-Tour zal Wahid Thaziri met trots haar nieuwe werk in combinatie met (zoals altijd) een levendige podium act presenteren. De muziek die zij ten gehore brengen is bedoeld om door een groot publiek gezien en gehoord teworden. Emancipatie van de muziek, daar staat het symbool van Wahid Thaziri voor.

De muziek en de liederen die Wahid Thaziri ten gehoor brengt zijn geschreven en gecomponeerd door de band zelf. Teksten gaan over liefde, maar ook over verschillende maatschappelijke en sociale thema’s, zoals onder andere de rechten van de vrouw in Marokko. Houd de site van de band www.thaziri.nl scherp in de gaten voor alle actuele tourdata, tourinfo en tourverslagen. Op 13 mei is Wahid Thaziri voor het eerst te zien in België, de tour start daar in De Centrale in Gent.

Er zijn 3 reacties

 1. Kamal
  24 februari 2006 om 08:45 uur.

  Deze band gaat het echt maken. Ze zijn erggggg goeeeeeed man!

 2. Salima
  28 februari 2006 om 09:05 uur.

  Ik ben zeker van de partij.
  Hun muziek klinkt erg mooi op de site en ik heb ook meteen hun cd besteld. Ik kan niet wachten.

 3. AbdelRahman
  28 februari 2006 om 01:58 uur.

  m.a.w je downloade hun cd van het internet 😉

Plaats je reactie