MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Politiek debat in Marokkaanse moskee

24 februari 2006 | in Geloof, Politiek | 3 Reacties

In Roosendaal gaan politieke partijen komende zondag met elkaar in debat in de plaatselijke Marokkaanse moskee. Het initiatief komt van de Marokkaanse Culturele Vereniging Bades, de vereniging Al- Birr en de Islamitische Vereniging Roosendaal (Marokkaanse moskee). Volgens woordvoerder Karim Ahlalouch hebben reeds zes van de zeven partijen toegezegd te zullen komen. Het debat gaat over thema’s die erg belangrijk zijn voor de Marokkaanse gemeenschap, zoals preventie van problemen, een volwaardige deelname aan de samenleving en burgerschap met gelijke kansen en rechten. Met het pamflet en dit debat willen de organisaties een positief signaal afgeven, meldt BN/De Stem vandaag.

Er zijn 3 reacties

 1. Mohammed
  25 februari 2006 om 11:47 uur.

  Wat een domme actie! zo laten ze weer zien dat de de scheiding van “Kerk en Staat” bij de Moslims ver te zoeken is. Wat heeft een Moskee met de verkiezingen te maken???? Ik hoor nooit dat een kerk of een synagoge politieke partijen heeft uitgenodigd vlak voor de verkiezingen. Moskee is de moskee niet meer. Het is een politieke cafe, een supermarkt en boekhandel geworden. Zo iets zie je in Marokko nergens.
  Wa salam.

 2. shemharosh
  25 februari 2006 om 07:14 uur.

  ja helemaal gelijk heb je
  die bebaarde hooligans moeten we in toom houden anders gaan ze ons naar de klote helpen

 3. marokina
  27 februari 2006 om 10:25 uur.

  wellahila! 🙂

Plaats je reactie