MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Pastors biedt moslims excuses aan

01 maart 2006 | in Geloof, Politiek | 12 Reacties

De Gemeenteraadsverkiezingen op 7 maart komen steeds dichterbij en politici doen de wildste dingen. Nadat VVD minister Verdonk gisteren een succesvolle poging deed om LPF zieltjes terug te winnen door ‘nee’ te zeggen tegen Kalou en Pasic, zien we vandaag in Rotterdam iets opmerkelijks. Daar heeft oud-wethouder Marco Pastors zijn excuses aangeboden voor zijn uitspraken over moslims. De lijsttrekker van Leefbaar Rotterdam zegt dat hij in de haast om dingen te verbeteren soms de nuance uit het oog heeft verloren.

Zo zei Pastors dat criminele moslims, anders dan Antillianen en Kaapverdianen hun wangedrag vaak rechtvaardigen vanuit hun geloof. Die uitspraak leidde tot zijn vertrek als wethouder. Pastors zegt nu dat hij te scherp is doorgegaan over integratie. Hij heeft ook immigranten beledigd die zich wél ontwikkelen, terwijl hij juist doelde op de mensen die de kantjes eraf lopen. Pastors nieuwe uitspraken hebben weinig zin, want de meeste allochtonen (waaronder ook Marokkanen) stemmen toch links.

Er zijn 12 reacties

 1. Saida
  01 maart 2006 om 05:53 uur.

  Ze3ma dat is alles wat hij heeft gezegd?
  Heeft iemand zijn essay gelezen die hij schreef voor het Islamdebat?
  Heeft iemand zijn optreden gezien tijdens de Islamdebatten?

 2. amore
  01 maart 2006 om 06:42 uur.

  pastoors
  vegeet die poging ,de kogels hebben hun doel all bereikt,zielige
  man,racist uit zijn hart,na vekiezengen praat die weer het zelfde taal
  negeer die eikel

 3. Toth
  02 maart 2006 om 07:26 uur.

  Het nieuws over het martelcentrum in Rabat, dat gisteren impliciet werd goedgekeurd door de zalvende onzinnigheid zelve “arabist” H. Jansen op radio 1 in een gesprek met A. Eddaoudi – (Jansen wist binnen 3 en een halve tel een gesprek over het wereldwijde martelimperium om te buigen in een zwaar demente ijlsessie over kinkhoest en aids,waarna olv mister clueless als presentator het gesnater over en weer de realiteit geheel en al ontsteeg) – heeft vast Pastors inmiddels bereikt en hij zag dat wat Marokko voortbrengt niet geheel en al ‘on-ontwikkeld’ is en moest aldus zijn ‘scherpte’ wat bijstellen.

 4. Nicky
  02 maart 2006 om 07:03 uur.

  jonge jonge, echt waar, de helft luistert niet eens naar wat hij zegt! is selectief gehoor, alleen horen wat je horen wil, en dan iedereen napraten… dát is pas zielig gedoe…

 5. Toth
  03 maart 2006 om 07:23 uur.

  Niemand luistert naar Pastors, zelfs Pastors niet. Had Pastors naar zichzelf geluisterd dan had niemand van Pastors gehoord. Nou is Pastors gehoord, gewogen en te licht bevonden. Zijn sorry is het mes, waarmee hij zichzelf de tong heeft afgesneden. Een verstandige daad.

 6. amore
  03 maart 2006 om 12:40 uur.

  ik hoop ooit zijn dochter vekeren krijgt met en marokaan die jalaba
  draagt en bard heeft

 7. rachidddd
  03 maart 2006 om 06:50 uur.

  TEEEEEEEEE LAAAAAAAAAT, als ik iemand een blauw oog geef en sorry zeg, VERDWIJNT die blauw oog toch NIET

 8. abas
  04 maart 2006 om 12:13 uur.

  Die gore rasist moet je negeren

 9. Henk
  04 maart 2006 om 03:40 uur.

  Het is en blijft een zielig figuur die alleeen maar kan afgeven op anderen en zich zelfverheerlijkt tot de ongekroonde koning van Rotterdam,kwetsten en beledigen en het onfatsoen om iemand te laten uitpraten is zijn handelsmerk. Bij het aanbieden van zijn “excuses”zei hij gelijk dat hij het weer zou zeggen als hij het nodig vind.Vergeten dat hij nog maar kort geleden Marokko voor een achterlijk land uitmaakte hiermede alle marokanen beledigend en kwetsend in te delen. Er is maar een manier om het verschijnsel Leefbaar Rotterdam aaan te pakken en dat is 7 maart. Alle mensen die hier in onze stad wonen MOETEN gaan stemmen en hun rechten gebruiken,ze mogen niet langs de kant blijven staan. Als dit zooitje er weer voor 4 jaar komt te zitten zijn de rotterdammers nog lang niet gelukkig,want dan zal hij zeggen van “zie je wel de Rotterdammers staaan achter mij en mijn uitspraken en opvattingen”. Thans is het ook bekend geworden dat heel veel voorstellen afkomstig zijn van Michiel Smit voormalig lid van LR en die toen het veld moest ruimen wegens zijn extremistische opvattingen en nu Nieuw Rechts inzet als partij,maar ondertussen blijkt hij toch wel lijntjes te hebben naar LR.
  Dus zorg er met zijn allen voor een goede opkomst en een goedee uitslag op 7 maart voor Rotterdam

 10. Mo
  06 maart 2006 om 01:48 uur.

  Negeer hem, hij is gewoon een zielige racist. ik roep iedereen in rotterdam om te gaan stemmen op 7 maart.

 11. Mo
  06 maart 2006 om 01:59 uur.

  oh ja, niet op LR.

 12. Henk
  06 maart 2006 om 07:27 uur.

  Onze”vriend”nog gezien in debat bij RTV Rijnmond,dan weet je wat je morgen moet stemmen,kom op voor ONS Rotterdam het is onze stad en niet van Leefbaar Rotterdam.

Plaats je reactie