MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rapper Riza laat zich lenen

02 maart 2006 | in Amusement, Muziek | Reageer

Het onlangs uitgebrachte mini-album van Riza ‘Het Vooronderzoek’ is in samenwerking met radiostation Funx uitgekozen als eerste Hip-Hop album dat digitaal wordt uitgeleend door de Centrale Discotheek in Rotterdam. Vanaf nu kunnen liefhebbers het album hierdoor gratis downloaden via de website van de Centrale Discotheek.

Het online uitlenen van muziek is in November begonnen met klassieke en jazz muziek. Volgens CDR directeur Michiel Laan is ‘digitaal geleende muziek een perfecte tussenvorm tussen het gratis illegale aanbod op internet en de mogelijkheid om digitale muziek te kopen via internet. Daarmee kun je jongeren weer een stap in de richting brengen van het kopen van de muziek, waarmee je immers ook de makers en brengers daarvan ondersteunt.’

Het digitaal uitlenen van muziek is ontwikkeld door de Centrale Discotheek Rotterdam, met medewerking van Buma/Stemra, Stichting Norma, Bibliotheek.nl en de muziekmaatschappijen. Gedurende het eerste proefjaar is digitaal muziek lenen gratis. Wie het album zelf wilt kopen kan daarvoor terecht op de website van Riza: www.datding.nl

Plaats je reactie