MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

VVD: Discriminerende horeca zaken sluiten

07 maart 2006 | in Maatschappij, Politiek | 5 Reacties

In een laatste poging om toch nog wat allochtone kiezers te trekken komt de VVD met strenge sancties bij het weigeren van allochtonen bij de deuren van discotheken en cafés. De VVD in Amsterdam wil dat horeca bedrijven die bij de deur discrimineren gesloten worden. De partij wil ook dat er een meldpunt komt voor deurdiscriminatie. Met name Marokkaanse jongeren zouden vaak niet worden toegelaten tot discotheken. Horecaondernemers vinden dat het plan wat ver gaat. Volgens een woordvoerder van Koninklijke Horeca Amsterdam is het geen goed idee om in verkiezingstijd het VVD-plan uit te gaan voeren. Overigens bestaat er al een soort meldpunt voor deurdiscriminatie: www.geweigerd.nl, ooit opgezet door Maghreb.NL.

Er zijn 5 reacties

 1. layla
  07 maart 2006 om 04:23 uur.

  als ze onze stemmen willen dan moeten ze met betere standpunten komen , zoals een bruid(egom) over halen uit marokko zonder die belachelijke eisen allemaal, moeten ze ons betere huisvesting beloven en dat ook kunnen realiseren en niet dat mo en hassan de discotheek weer binnen mogen want eerlijk gezegd is het beter dat onze broeders geweigerd worden zo geven ze geen geld uit , gaan ze niet drinken en lopen ze ook geen soa,s op als ze met die hollandse sletjes omgaan.

 2. karim
  07 maart 2006 om 04:58 uur.

  Oh ja layla,

  Je hebt gelijk want als ze worden geweigerd dan gaan ze ook gelijk naar huis om de koran te lezen. Ga naar huis man met je sletjes. Nederlandse meisje zijn zeker niet heilig maar ze doen zich niet heilig voor in tegenstelling tot marokaanse meisjes. Je zou denken heilige maria maar heel van achter de RUG.

 3. Henk
  07 maart 2006 om 06:27 uur.

  Kijken of ze 8 maart nog met dit voorstel terugkomen. Maar ik denk het niet

 4. Yassin
  07 maart 2006 om 10:37 uur.

  ahhahahahhaha ahahah mensen denken dat WIJ marokkannen zo dom zijn maar nee hoor…onze stemmen krijgen julie nooit never….dit zeggen ze alleen om stemmen te krijgen….ze blaffen altijd maar bijten nooit .

 5. samadie
  08 maart 2006 om 09:55 uur.

  hollandse sletjes? marokaanse sletjes bedoelen je ? oo neeh jullie zijn heilige a maar as je bmw hebt dan niet meer. ik kan genoeg nl dames die beter zijn dan menig marokaanse meijses.

Plaats je reactie