MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Allochtonen stemmen op PvdA

08 maart 2006 | in Politiek | Reageer

Bij de gemeenteraadsverkiezingen heeft ruim tachtig procent van de allochtonen op de Partij van de Arbeid gestemd. Dat meldt de Volkskrant vandaag op basis van een onderzoek van Instituut voor Migratie en Etnische Studies van de Universiteit van Amsterdam. Uit het onderzoek blijkt dat 40 procent van de Marokkanen stemt op de PvdA.

Bij de Turken is het percentage het hoogst namelijk 44 procent. 30 procent van de Antillianen en Surinamers stemt op de PvdA. Van de Kaapverdianen in Rotterdam stemde 35 procent op de sociaal-democraten en van de Molukkers in Breda was dat 26 procent, schrijft Nieuws.nl.

Plaats je reactie