MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marcouch eerste Marokkaanse stadsdeelvoorzitter

08 maart 2006 | in Politiek | 4 Reacties

Ahmed Marcouch wordt volgens De Volkskrant de eerste Marokkaanse stadsdeelvoorzitter in Amsterdam. Zijn PvdA-fractie heeft dinsdag de verkiezingen in het Amsterdamse stadsdeel Slotervaart gewonnen, bleek dinsdag uit de eerste verkiezingsresultaten. De PvdA trok drie maal zo veel stemmen als de VVD, tot nu toe bezetten beide partijen vijf zetels. Marcouch kreeg landelijke bekendheid als woordvoerder van de Unie van Marokkaanse Moskeeën in Amsterdam en Omstreken (Ummao).

Er zijn 4 reacties

 1. Yassin
  08 maart 2006 om 10:05 uur.

  beshatoe onze broeder …nu moet ie het alleen waarmaken inschalah !!

 2. Henk
  08 maart 2006 om 05:57 uur.

  Gefeliciteerd en vanaf nu praten we niet meer over allochtonen en autochtonen maar gewoon over Amsterdammers.

 3. amore
  08 maart 2006 om 07:43 uur.

  proficaat kerel ga zo door iederen die goede meent in deze
  gemeenscshap staat achter je van harte

 4. AbdelRahman
  09 maart 2006 om 01:49 uur.

  Stem dat Taida kan blijven 😉

  http://www.bincweb.nl/taida/index.php

Plaats je reactie