MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Traditionele berbermuziek in concert

08 maart 2006 | in Amusement, Muziek | 1 Reactie

Tihihite is een van de weinige vertegenwoordigers van de traditionele berbermuziek uit het zuiden van Marokko. De band, geleid door zangeres Raissa Fatima Tihihite, laat deze rijke traditie ook tot zijn recht komen in de podiumpresentatie. Passende kledij en originele volksdansen vormen een perfecte aanvulling op de muziek en dit doet direct verlangen naar de schoonheid van Marokko. Concerten zijn op vrijdag 7 april in De Doelen Rotterdam en zaterdag 8 april in de Meervaart Amsterdam.

Er is 1 reactie

  1. Schmeitz
    15 maart 2006 om 07:28 uur.

    Ook te zien en te beluisteren op zondag 9 april in Theater Kerkrade.

Plaats je reactie