MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

EU wil akkoord met Marokko over migratie

09 maart 2006 | in Maatschappij | 5 Reacties

De Volkskrant meldt vandaag dat de Europese Unie bij Marokko heeft aangedrongen om tot een akkoord te komen over een regeling over het opnemen van migranten die illegaal via Marokko naar Europa zijn gekomen. Voorzitter José Manuel Barroso wees de Marokkaanse premier Driss Jettou op de grote zorgen onder de EU-lidstaten over de controle op de migratie naar Europa via Marokko. Jettou zei dat Marokko er geen problemen mee heeft dat zijn eigen inwoners terugkeren, maar vindt dat Europa andere migranten direct moet terugsturen naar hun land van herkomst, en niet via Marokko. De premier wil in samenwerking met Spanje op 10 en 11 juli een Europees-Afrikaanse conferentie organiseren over de migratieproblematiek.

Er zijn 5 reacties

 1. amore
  09 maart 2006 om 01:52 uur.

  ik snap dat niet hier komt iederen van oost ouropees landen
  benneb en niemand zeurt daar over

 2. analist
  09 maart 2006 om 07:42 uur.

  Binnen de e.u is vrije vestiging een recht van elke e.u burger, mooi he, en tevens de reden dat daar niemand over zeurt.

 3. hicham
  09 maart 2006 om 07:52 uur.

  die zijn geen moslims daarom

 4. Youssef
  10 maart 2006 om 10:28 uur.

  Dat heeft in dit geval weinig te maken met Islam, maar ja, de EU wil gewoon niemand meer buiten de EU in dienst nemen, en vooral uit islamitische land, ze zien dat de islamitische invloed in Europa steeds groter wordt, en dat zien ze allemaal als gevraa, ook al dat niet het geval is, maar tegendeel, als moslim ben je welkom in Europa als je echt echt een top intelligent bent, als je een activist bent, of laat ik zo zeggen als je ook je religie beledigt zoals het geval van Hirsi Ali.
  Kortom het is maar een politieke spelletje, we hebben geluk dat we hier Alhamdoulillah zijn om de Islam op de juiste manier en met vrede te verspreiden.

 5. Hafid
  11 maart 2006 om 07:54 uur.

  Marokko is geen politieagent van de europeanen. Hij heeft al genoeg problemen. ik snap deze europeanen niet meer…straks sturen ze elke zwarte illegaal naar marokko….Marokko is geen opvangcentrum en het kost marokko ook veel geld om al die mensne naar eigen landen terug te sturen.

Plaats je reactie