MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Politie mag Marokkaan hinderlijk volgen

10 maart 2006 | in Maatschappij | 7 Reacties

De rechtbank heeft gisteren na een een kort geding besloten dat de politie de 47-jarige Marokkaanse Amsterdammer Hoessein el J. hinderlijk mag blijven volgen. Dit schrijft het Algemeen Dagblad. De man zou een bekende zijn van verschillende leden van de Hofstadgroep en Mohammed B. El J. is volgens de politie één van de zeker acht sterk radicaliserende moslims die in verschillende Nederlandse steden openlijk worden gevolgd. Met het hinderlijk volgen van deze mensen, en met het aanspreken van hun familileden, vrienden en bekenden, wil de politie voorkomen dat ze zich daadwerkelijk ontpoppen tot terroristen.

Er zijn 7 reacties

 1. westmoker
  10 maart 2006 om 11:49 uur.

  Waar gaat dit nou weer over!! Als je dat doet gaat ie juist een hekel hebben aan deze samenleving en een aanslag beramen… Ik weet niet welke psychologen de politie heeft ingeschakeld,m maar dt zal tot rampen leiden

 2. huh
  10 maart 2006 om 01:20 uur.

  waarom wordt hij niet gewoon het land uitgezet? hij is tegen nederland dus wat doet hij hier nog?

 3. Mo
  10 maart 2006 om 05:29 uur.

  zulke rechtbank uitsprakken, vind ik zwaak en gevaarlijk. ik weet zeker dat de heer wilders nou hele blij mee.

 4. Youssef
  10 maart 2006 om 06:09 uur.

  Ik snap er ook niets van, maar het lijkt me allemaal een gedoe, als hij nou een gevaar vormt dan moet hij gewoon het land uit, zo simpel is het, maar ik vroeg me wel af, is dat nou echt wat de ploitie aankondigen??! want nu ook als je niks doet behalve dat je een goede moslim bent en mensen probeert naar Islam te brengen dan word je als terrorist gezien, dus laat ik zo zeggen, laten we niet voorordelen, we zien wel wat de dagen ons zullen brengen!!!

 5. rachidddd
  10 maart 2006 om 11:09 uur.

  volg mij maar ook, ik aanbidt ook ALLAH swt

 6. ME
  11 maart 2006 om 01:45 uur.

  he huh, wie zegt dat hij tegen nederland is???? hij heeft niets misdaan en niks gezegd.

 7. amore
  13 maart 2006 om 06:37 uur.

  he huh ahah jullie nederlanders hebben alle snel een opmerking
  wie zegt dat hij tegen nederland is ,ik denk dat andersom is
  hij is ook nederlander heeft het zelfde rechten als jij hij mag
  ook genieten van zijn uitkering ,jullie zitten zo makkelijk mensen in die hoeken waar de klappen vallen dan moet je niet raar kijken als
  die kat raar sprong gaat maken zijn

Plaats je reactie