MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Raymzter bij wereldpremiere in Suriname

11 maart 2006 | in Film, Muziek | Reageer

De in Almere woonachtige rapper Raymzter was afgelopen weekend te gast in Suriname. De zanger speelt een rol in de nieuwe Nederlandse ‘urban’ film ‘Bolletjes blues’ en was in Suriname vanwege de wereldpremiere van deze film. In 2002 scoorde Raymzter, zoon van een Nederlandse moeder en een Marokkaanse vader, nog een hit met het nummer Kut Marokkanen?! Het nummer kreeg veel aandacht in de media en maakte van de rapper in één klap een bekende Nederlander.

Plaats je reactie