MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Challengers ondernemingsplan wedstrijd

14 maart 2006 | in Carriere | Reageer

In navolging van het grote succes van Challengers in 2005 organiseert de Marokkaanse televisiezender 2M dit jaar het tweede Challengers ondernemingsplan wedstrijd. IntEnt en HIC-Marokko maken het voor jonge ondernemers van Marokkaanse afkomst in Nederland mogelijk om dit jaar mee te doen aan Challengers 2006. Challenger is een internationale wedstrijd voor vernieuwende en levensvatbare bedrijfsideeën. Jonge Marokkanen uit heel de wereld kunnen mee doen. Challengers 2006 biedt de winnaar een nader bekend te maken geldbedrag als startkapitaal en verzorgt indien gewenst een rentevrije banklening om het bedrijfsidee uit te voeren. De selectieronde vindt plaats op 11 april bij HIC Marokko, World Trade Center te Rotterdam. Meer info op www.hic-marokko.nl.

Plaats je reactie