MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Arabische versie van ‘Ghetto’ uitgebracht

15 maart 2006 | in Amusement, Muziek | 5 Reacties

Je hebt hem vast wel op de box gezien: de Arabische versie van Ghetto. Deze track ligt vanaf 10 maart j.l. in de winkel. Ghetto is het nummer van de Amerikaanse rapper Akon, afkomstig van zijn album ‘Trouble’. Op de eerste versie hebben de Marokkaanse rappers Ali-B en Yes-R, exclusief voor de Nederlandse markt, een Nederlandstalig couplet voor hun rekening genomen. De Ghetto remix (morrocan edit) is nu de laatste versie.

Er zijn 5 reacties

 1. mohamed
  15 maart 2006 om 08:23 uur.

  nou wat je arabisch noemt, het lijkt niet ens op arabisch meer op iemand die het probeert maar het gewoon niet kan , ik vind die akon eigenlijk zowiezo dom dat ie ali b en yes r heeft mee laten doen ze hebben zen beste plaat verneukt maar goed das mijn meninggg

 2. Yassin
  16 maart 2006 om 10:39 uur.

  yes-r is geen marokkaan maar zn vader is egyptisch en moeder is marokkaans maar vind het wel een leuke nummer

 3. gay
  18 maart 2006 om 09:42 uur.

  hou je bek joh ! het is de beste plaat ooit

 4. selma
  16 mei 2006 om 05:53 uur.

  eeey ik weet niet wat je zegt mohammed ..
  maar het is egt een goed nummer..
  dus kom nou niet segg dat dat niet zo is
  en ..is zkt jou mening maar niet veel zullen het met je eens zijn!!!

 5. Simon
  25 februari 2008 om 07:44 uur.

  Eyyy selma mag ik jou msn
  deze is van mij suryoyo_1992@hotmail.com

  Groetjes
  Simon

Plaats je reactie