MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

MTV Brand New concert met Ali-B

17 maart 2006 | in Amusement, Muziek | Reageer

Op vrijdag 24 maart zal Akon een MTV Brand New concert geven in de Orange Flagship store in Rotterdam. Ook Ali-B en Yes-R komen langs voor een optreden met Akon. Dit concert vindt in de avond, na sluitingstijd plaats, op het speciaal gebouwde MTV podium. Er zullen tijdens dit optreden TV opnames worden gemaakt voor MTV Brand New Live.

Plaats je reactie