MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sekstoerist krijgt 4 jaar cel in Marokko

18 maart 2006 | in Maatschappij | 5 Reacties

De Hollandse sekstoerist Michel E. is gisteren in Marokko veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf en 2000 euro boete. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De rechtbank in Marrakech acht bewezen dat de 40-jarige Brabander tegen betaling homoseks heeft gehad met twee Marokkanen, van wie er één minderjarig was. Hij zou de laatste jaren geregeld naar Marrakech zijn gereisd om daar seks met jongens en jonge mannen te hebben. Voor de rechtbank ontkende hij. E. zou slechts naar Marokko zijn gekomen voor de fotografie. Donderdag veroordeelde dezelfde rechtbank twee andere Hollanders tot zes maanden cel. Zij zouden tegen betaling homoseks hebben gehad met twee meerderjarige mannen.

Er zijn 5 reacties

 1. westmoker
  18 maart 2006 om 08:02 uur.

  Verdiende straf….. maar even zonder dollen!! er zijn meer prostituees in marokko procentueel gezien dan in een niet moslim-land. Ze moeten alle prostitutie net zo hard straffen

 2. fadoua
  18 maart 2006 om 08:34 uur.

  waar gaat dit naartoe.
  die zwamels van marokko nog ook.
  ongeloofelijk.

 3. brahim
  19 maart 2006 om 03:40 uur.

  Oh mensen!!
  zo kun je zien dat de ‘Beloofde Dag’ eraan komt!

 4. fadoua
  20 maart 2006 om 07:18 uur.

  Zeker wel. en de tijd vliegt mensen dus het zal niet lang meer duren hoop ik. hoe sneller dat de ‘Beloofde Dag’ hoe beter. deze wereld heeft genoeg verdragen.

 5. rRachid
  21 maart 2006 om 02:18 uur.

  ik hoop meer perssvrijheid komt om dit soortdingen te melden om marokkannen wakker te shuden .was altijd zo in marokko ik hoop dat marokkaansoverheid om marokkaanskinderen te beschermen tegen pidofillen zo als toeristen als marokkaanen zelf tegen fadoua wil ik zeggen armoeden fadoua worden kinderen en vrouwen van marokko verkocht en die vieze toeristen van het westen zo als die arabieren uit golfstaten

Plaats je reactie