MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Website voor Marokkaanse meisjes

19 maart 2006 | in Maatschappij | 4 Reacties

AT5 meldt dat de Amsterdamse organisatie voor geestelijke gezondheidszorg De Meeren, een website heeft ontwikkeld waar Marokkaanse meisjes anoniem kunnen praten over hun problemen. Op de website www. depri-en-dan. nl kunnen de meisjes terecht die niet lekker in hun vel zitten. Volgens de organisatie hebben Marokkaanse meisjes steeds vaker problemen met het leven tussen hun traditionele islamitische achtergrond en de vrije westerse cultuur. Ze wil een steun bieden aan de meisjes. Het is voor de meisjes vaak moeilijk om in hun directe omgeving te praten over de dilemma’s die ze tegenkomen.

Er zijn 4 reacties

 1. Yassin
  19 maart 2006 om 09:24 uur.

  allemaal leuk en mooi …maar uiteindelijk doe je het allemaal zelf …eerst bij jezelf kijken…en niet de schuld geven aan andere dingen……wat men gaat te ver met het cultuur door dat presenteren ze wat minder ??? Nogmaals je doet het allemaal zelf …problemen komen naar je toe als je ze zoekt…dat weet iedereen dondersgoeds ik vind dit maar niks ..zon site maakt het alleen erger ..1 ding weet ik zeker van hier worden ze niet beter ,,,want zei doen het uiteindelijk

 2. Magic
  20 maart 2006 om 11:49 uur.

  Ik vind het een heel goed initiatief, ook als je op de site zelf leest wat hun doelstelling is, jammer dat ze er in de media weer traditionele islamitische achtergrond en de vrije westerse cultuur van maken terwijl het gaat om de marokaanse cultuur en de nederlandse cultuur, en het totaal niet gaat om geloof….
  Hoop dat wij slimmer zijn en er dat gene uithalen waar wij wat aan hebben.

 3. jassin
  20 maart 2006 om 07:33 uur.

  hallo DAMES,,,,

  Ga niet janken, keer terug naar het geloof en luister naar je ouders, als het dan niet gaat, dan mag je janken als baby’s

 4. miss
  13 december 2006 om 10:05 uur.

Plaats je reactie