MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘De hel van Tanger’ groot succes

21 maart 2006 | in Film | Reageer

De Vlaamse film “De hel van Tanger” is de best bezochte film van de afgelopen week. Volgens Kinepolis staat de film na vijf dagen in de bioscopen al aan de top van zowel de Vlaamse als de Belgische boxoffice. “De hel van Tanger” gaat over de Antwerpse buschauffeur Pierre Stukken die in Marokko onschuldig veroordeeld wordt van drugssmokkel en in de cel terchtkomt. In hun toeristenbus had de politie 350 kilo hasj aangetroffen. Enkele jaren geleden werd het Marokkaanse avontuur van Pierre Stukken al door schrijver-scenarist Paul Piedfort neergeschreven in het gelijknamig boek.

Plaats je reactie