MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nederlandse toerist in Marokko gestoken

21 maart 2006 | in Maatschappij | 3 Reacties

Volgens De Telegraaf heeft een Marokkaanse man vandaag een Nederlandse toerist aangevallen in de medina van Fès. De dader stak de 48-jarige Nederlander, die licht gewond raakte aan zijn borst. De toerist maakte deel uit van een groep van 45 personen die onder leiding van een gids het historische centrum bezocht, aldus De Telegraaf.

Er zijn 3 reacties

 1. jassin
  22 maart 2006 om 03:39 uur.

  shit happens

 2. Duracell
  24 maart 2006 om 09:45 uur.

  Leuk, Jassin, dat je het op die manier opvat. Maar ik vind het een schandaal. Als dit soortdingen maar vrolijk doorgaan, dan gaat er straks niemand meer op vakantie naar Marokko.

  Geen goede reclame voor dit land.

 3. Sakina
  24 maart 2006 om 06:54 uur.

  ewa ja. kan iedereen overkomen.

Plaats je reactie