MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maij-Weggen spreekt prinses Marokko

23 maart 2006 | in Overheid | 1 Reactie

Commissaris van de Koningin Hanja Maij-Weggen heeft dinsdag in Marokko een onverwacht bezoek gebracht aan prinses Lalla Salma, de echtgenote van z.k.h. Koning Mohammed de zesde. Dat meldt Omroep Brabant. Maij-Weggen heeft met de prinses gesproken over onder meer de vrouwenrechten in Marokko. Het gesprek duurde zo’n drie kwartier. Het bezoek aan de prinses kwam tot stand op intitiatief van het Marokkaanse hof. Maij-Weggen is momenteel met een delegatie van Statenleden en burgemeesters op werkbezoek in Marokko.

Er is 1 reactie

  1. jassin
    23 maart 2006 om 03:29 uur.

    zo hoort het, respect for the kingdom of morocco

Plaats je reactie