MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Uitreiking El Hizjra-Literatuurprijs

24 maart 2006 | in Amusement, Literatuur | 1 Reactie

Op zondag 2 april a.s. wordt de El Hizjra-Literatuurprijs om 14.00 uur uitgereikt in de Centrale Bibliotheek te Amsterdam. De El Hizjra-Literatuurprijs is uniek in Europa en wordt beschouwd als de belangrijkste Nederlandse literaire prijs voor talent van Marokkaanse en Arabische afkomst. De uitreiking vindt plaats door Hasan Bahara, winnnaar van de El Hizjra Literatuurprijs 2000 en 2001. De toegang bedraagt € 5,00 en reserveren kan via tel. 020-4200568. Kaarten zijn ook te koop bij het Amsterdams Uitburo: het Ticketpoint in de Centrale Bibliotheek of de Ticketshop op het Leidseplein.

Er is 1 reactie

  1. ConverseJunk
    24 maart 2006 om 06:45 uur.

    Dikke pik dat ik 5 euro ga betalen, ik ga gewoon mee met een van de winnaars.

Plaats je reactie