MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Presentatie Marokko Fonds in Carré

27 maart 2006 | in Economie, Maatschappij | Reageer

Vandaag wordt in Carré met een benefietgala de nieuwe stichting Marokko Fonds gepresenteerd, die zich richt op duurzame ontwikkeling in Marokko. Aan het openingsspektakel verlenen Marokkaanse en Nederlandse artiesten belangeloos hun medewerking. Uit Marokko komen Latifa Raafat, Jedwane en Nouaman Lahlou over. De volledige opbrengst van het benefietgala gaat naar projecten van het Marokko Fonds op het gebied van hulp aan kinderen in gehandicapten. Verder richt het fonds zich op o. a. onderwijs, gezondheidszorg en schoon drinkwater.

Plaats je reactie