MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Geen Bollywood Awards in Marokko

28 maart 2006 | in Amusement, Film | Reageer

In oktober vorig jaar werd bekend dat Marokko een serieuze kandidaat was om als gastland op te treden voor de IIFA Awards 2006. Niemand minder dan Bollywood superster Amitabh Bachchan had de IIFA organisatie voorgesteld om de volgende editie in de stad Marrakech of Casablanca te organiseren. Eind februari dit jaar maakte Bollywood.NL echter bekend dat de definitieve keuze gevallen was op Dubai. Vandaag, precies een maand later, maakt ook Het Parool bekend dat het Indiase bedrijf Wizzcraft gekozen heeft voor Dubai.

Plaats je reactie