MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Meisjes zijn vatbaar voor jihad

31 maart 2006 | in Internet, Maatschappij | 3 Reacties

Volgens de Telegraaf zijn Marokkaanse meisjes in Nederland uiterst vatbaar voor deelname aan de jihad, de (zogenaamde) heilige oorlog. Nederland steekt met kop en schouders uit boven andere landen waar het gaat om het aantal jonge vrouwen dat lid is van een terreurnetwerk. Volgens de Algemene Inlichtingendienst (AIVD) is het opmerkelijk hoe veel jonge meiden snel radicaliseren en werkt vooral het internet als „een turbo” op de verspreiding van de jihad.

Er zijn 3 reacties

 1. Amsterdammer
  31 maart 2006 om 04:25 uur.

  En zo begint de seizoensjacht op alles wat een hoofddoek draagt. En dan vragen waarom dat in Nederland in zo’n hoog tempo gaat.
  Zolang het AIVD alleen het internet noemt, en de media en politici achterwege laat, beschouw ik dit stuk niet meer dan een opruiende stuk.

 2. Toth
  31 maart 2006 om 05:59 uur.

  Het is complete bullshit, want de AIVD moet het budget dat ze gekregen hebben voor deze flauwekul opmaken.

  Trek het budget in en er is ook geen “terreurnetwerk” meer. “Informanten” zijn duur. Verdubbel het budget en je komt om in de terreurnetwerken. Dan moeten ze misschien de Euromast opblazen om het nog een beetje geloofwaardig te houden allemaal.

  Het is kolder in het kwadraat.

 3. andy
  27 augustus 2006 om 05:14 uur.

  Besteed is meer aandacht aan de hollandse wijven achter de ramen,
  en laat de ECHTE vrouwen hun werk in alle rust doen!!!!

Plaats je reactie