MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

TV: ‘Undercover in Klein-Marokko’

31 maart 2006 | in Maatschappij | 2 Reacties

De Belgische journaliste Hind Fraihi, moslima, ging op zoek naar de radicale islam in de wijk Molenbeek in Brussel. Deze wijk wordt ook wel Klein-Marokko genoemd. In TweeVandaag wordt gesproken over haar bevindingen, opgetekend in haar vorige week verschenen boek, ‘Undercover in Klein-Marokko’. Fraihi wilde weten hoe moslimextremisten denken, wie ze zijn en of ze klaar zijn voor een terroristische actie. Ze wilde het daarbij aan de moslim-extremisten zelf vragen. Twee Vandaag, vrijdag 31 maart – Nederland 2 – van 17:58 tot 19.07.

Er zijn 2 reacties

  1. salam
    31 maart 2006 om 07:25 uur.

    Dit is een grote leugen, hoe lang wil de media doorgaan met liegen?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????////

  2. ali
    01 april 2006 om 07:06 uur.

    salem wordt wakker, er is veel extremisme onder ons en dat moet bestreden worden. het ondermijnd onze geloof en positie in de maatschappij. je kunt het niet ontkennen of je verzetten je moet die gekken aanpakken samen met hangjongeren. zij zijn de schuld aan onze ongemak hier en niet de media. de media doet haar werk en verteld wat gaande is zoals het hoort. zonder deze media zou het hier net als in iran zijn.

Plaats je reactie