MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse minister ontmoet Aboutaleb

08 april 2006 | in Marokko, Overheid | Reageer

De Marokkaanse minister voor Marokkanen in het buitenland, N. Chekrouni, bracht gisteren een bezoek aan Amsterdam. Daar heeft ze burgemeester Cohen en wethouder Aboutaleb (Integratie) van Amsterdam gefeliciteerd met hun werk op het gebied van integratieproblematiek. De bewindsvrouw sprak tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten met Aboutaleb en een delegatie vooraanstaande vertegenwoordigers van de Marokkaanse gemeenschap in de stad. Wethouder Aboutaleb, van oorsprong Marokkaans, vertelde de politica onder meer over de inburgeringscursussen, begeleidingstrajecten naar werk, maar ook over de „verontrustende” sociaaleconomische ontwikkelingen binnen een groep Marokkanen in Amsterdam.

Plaats je reactie