MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nieuwe film Will Smith in Marokko

12 april 2006 | in Amusement, Film | 2 Reacties

Volgens FilmTotaal zal acteur Will Smith naast het leveren van een bijdrage aan de productie ook de hoofdrol spelen in Greenbacks, een nieuwe thriller naar een script van Doug Cook en David Weisberg (The Rock en Double Jeopardy). De film speelt zich hoofdzakelijk af in Marokko. Een Amerikaanse emigrant ontdekt daar een illegaal netwerk dat de wereldeconomie wil platleggen door massaal vals geld te produceren en te verspreiden. Voor een releasedatum en meer info is het nog even afwachten.

Er zijn 2 reacties

 1. Youssef
  13 april 2006 om 03:39 uur.

  Ja en?!! is het nou belangrijk voor ons als Marokkanen om te weten dat zo iemand een film in Marokko gaat maken?!
  Persoonlijk, boeit me dat niet

 2. sinsinbad
  13 april 2006 om 08:21 uur.

  WIll smith in tha house 50 cent ook al waarom komt heel hollywood nou niet naar marokko maken we er morco-wood van 😉

Plaats je reactie