MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Weer verfilming boek Khalid Boudou

12 april 2006 | in Amusement, Film | 3 Reacties

Het tweede boek van de Marokkaanse schrijver Khalid Boudou, bekend van Het Schnitzelparadijs, wordt ook verfilmd. Dezelfde ploeg van Het Schnitzelparadijs werkt nu aan de film over ‘De President‘. Dit boek van Boudou verscheen in november en gaat over een illegale aspergesteker die het schopt tot president van Zapland. De roman is een satire over een land dat in politieke chaos verkeert. De regie is opnieuw in handen van Martin Koolhoven en Marco van Geffen schrijft wederom het scenario. Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen invullen. Het Schnitzelparadijs trok vorig jaar 365 duizend bezoekers. De komedie over een Marokkaanse afwasser won een Gouden Kalf voor de mannelijke bijrollen.

Er zijn 3 reacties

 1. Youssef
  13 april 2006 om 03:32 uur.

  We zien t wel wat voor film het zou zijn!

 2. MO
  15 april 2006 om 07:05 uur.

  Wordt vast te gek. Nog een leuker id dan schnitzel

 3. reshma
  27 april 2006 om 09:30 uur.

  Reshma zei,
  Van mijn mag Mimoun Oaissa de hoofdrol! Ik vind hem SUPERRRR!!!
  Ik wil trouwens graag in contact komen met Mimoun O. Wie kan mij AUB helpen aan zijn emailadres of beter nog zijn telefoonnummer?!? Het is voor iets zakelijks, no bullshit, zie onze site.
  alvast bedankt!

  En Khalid, ik hoop dat ook deze film een succes zal worden; Schnitzel vond ik te gek!!!

Plaats je reactie