MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zorgpremie remigranten gaat omlaag

12 april 2006 | in Economie, Maatschappij | Reageer

De zorgpremie voor mensen die in het buitenland wonen met een Nederlandse uitkering of pensioen, gaat omlaag. Dat zei minister Hoogervorst in Nova. Hij geeft daarmee gehoor aan bezwaren van gepensioneerde Nederlanders in het buitenland en Turkse en Marokkaanse remigranten. Die vinden dat zij te veel premie betalen voor de beschikbare zorg in het land waar zij momenteel wonen. Deze groep betaalt evenveel premie als mensen in Nederland, waar het zorgaanbod veel groter is. De rechtbank in Den Haag bepaalde onlangs dat pensionado’s te veel premie betalen.”Ik heb de rechter te respecteren”, aldus Hoogervorst op TV.

Plaats je reactie