MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moslim Omroep komt met ‘Samira’

15 april 2006 | in Amusement, Film | 1 Reactie

De Nederlandse Moslim Omroep (NMO) maakt een driedelige dramaserie over een vrachtwagenchauffeur. De serie heet vooralsnog ‘Samira’. Het drama wordt geschreven door Gert Fokkens en Sander Francken. Deze Francken wordt genoemd als regisseur. Hij werkte eerder onder meer aan de tv-serie ‘Pleidooi’ en won in 1988 een Gouden Kalf met zijn film ‘Vuurdoop’. In ‘Samira’ belandt een Nederlandse chauffeur in Noord-Afrika waar hij de Marokkaanse Samira verleidt. Met alle gevolgen van dien.

Er is 1 reactie

  1. reshma boedhoe
    18 april 2006 om 04:39 uur.

    Kan iemand mij A.U.B. aan het mailadres van Mimoun Oaissa helpen? Of misschien heeft ie al een fanmail club ofzo? Anyway, a.u.b. iets waar hij te bereiken is en natuurlijk : als het kan, het liefst nog zijn telefoonnummer, thuis? als mobiel…..Alvast bedankt!!
    Enne….het is echt voor iets serieus, iets zakelijks…..dus..eee….ik weet dat het aantrekkelijk zal zijn om allerlei adresjes of mail- te geven, dus ik verzoek jullie die zich aangesproken voelen om dat te gaan doen, dat a.u.b. na te laten. Thanks!
    groetjes, Reshma

Plaats je reactie