MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Van Ardenne heeft moeite met toon Verdonk

17 april 2006 | in Maatschappij, Politiek | 2 Reacties

CDA Minister Van Ardenne (Ontwikkelingssamenwerking) kan zich vinden in het beleid van minister Verdonk (Vreemdelingenzaken en Integratie), maar heeft moeite met de toon die de VVD-bewindsvrouw daarbij aanslaat. Dat schrijft dagblad De Telegraaf. De CDA-minister vindt dat Verdonk het accent te zwaar legt op het uitzetten van mensen en te weinig op de integratie in de Nederlandse samenleving. Daardoor kan bij mensen van buitenlandse afkomst in Nederland de indruk ontstaan dat ze hier eigenlijk niet welkom zijn. Van Ardenne vindt dat integratie niet alleen gevolgen moet hebben voor allochtonen, maar ook voor de rest van de samenleving. Zo wees zij erop dat allochtonen meer moeite hebben om aan een stageplaats of werk te komen.

Er zijn 2 reacties

 1. Toth
  17 april 2006 om 03:40 uur.

  Minister van Ardenne = minister Verdonk + nog meer huichelachtigheid. Een incompente domkop eerste klas en een moreel zwart gat in een jurk die ons miljarden aan belastinggeld heeft gekost voor totaal overbodig wapentuig.

 2. sinsinbad
  17 april 2006 om 08:16 uur.

  HELEMAAL MEE EENS TOTH JE HAALT DE BELASTING UIT ME MOND 🙂
  if hihi de woorden 🙂

Plaats je reactie