MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Boussoufa heeft nog niet gekozen

19 april 2006 | in Sport | 5 Reacties

Volgens het Algemeen Dagblad heeft voetballer Moubarak Boussoufa (21) nog geen beslissing genomen of hij voor Marokko of voor Nederland gaat uitkomen. Dit in tegenstelling tot diverse berichten in de media en ook op onze site, waarin wordt gemeld dat de voetballer een keuze voor Marokko heeft gemaakt. Volgende week heeft de Marokkaanse bondscoach Mohammed Fakhir in België een gesprek met de aanvallende middenvelder van AA Gent. Door de goede prestaties van de in Amsterdam geboren Boussoufa heeft ook Foppe de Haan, bondscoach van Oranje onder-21 de ex-Ajacied op het oog voor het EK in Portugal (van 25 mei tot 4 juni). ,,Maar ik heb nog geen contact gehad,’’ zegt Boussoufa in het AD.

Er zijn 5 reacties

 1. Amsterdammer uit west
  19 april 2006 om 02:13 uur.

  Bousoufa, als je dit leest, zou ik je adviseren om voor oranje uit te komen. Met Marokko verspil je alleen je toekomst en je tijd………..De voorkeur van de Marokkaanse bondscoaches gaat vrijwel altijd naar minder gekwalificeerde spelers uit Frankrijk. En verder is de Marokkaanse voetbalbond een groot ongeregeld zooitje….laat ze maar eerst zich goed organiseren voordat ze andersmans toekomst kapot maken.

  Als ik jou was, zou ik de Marokkaanse spelers uit Nederland die al voor Marokko uitkwamen om advies vragen. Die hebben de nodige ervaring om jou van het beste advies te voorzien.

  Mijn oranje shirtje heb ik al klaar liggen!

 2. Yassin
  19 april 2006 om 04:47 uur.

  allemaal boulshit……hij speelt gewoon voor maroc aanstaande wedstrijd inschallah

 3. Schapekop
  20 april 2006 om 01:14 uur.

  amsterdammer uit west wat probeer jij hem nou over te halen om voor dit kutland te spelen. ze3ma de frmf is een zooitje, alsof jij dat weet, alsog je vader daar een baantje heeft, rot toch effe een eind op mafkees

 4. sinsinbadd
  20 april 2006 om 05:49 uur.

  BETER DAAR ALS HIER a Nep marokaan!!!

  Boussoufa in ons elftal word een topper!!

  ‘Dus kom een keer voor Marok uiit blijf niet hangen voor een europees landje zoals nl
  We zijn aleen MArokaan Als het hun uitkomt .. en anders niet!

  Iwa veel plezier Boussoufa ik weet dat je voor het goede kiest (in dit geval maroc)

 5. peace men
  20 april 2006 om 06:54 uur.

  ze kunnen beter voor nederland speelen wand dan zie je ze meer maar volgens mij is afallay beter dan de miden velders die ze nou hebben maar waarom spelen zij niet

Plaats je reactie