MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Campagne ‘Marokko geeft je kleur’ van start

20 april 2006 | in Economie | 4 Reacties

Het blauw van de Atlantische oceaan en het roze van de keizerlijke stad Marrakech. Het geel van de woestijn en de sneeuwwitte toppen van het Atlas-gebergte. ‘Marokko geeft je kleur’ is niet voor niets het thema voor de gloednieuwe campagne van het Nationaal Marokkaans Verkeersbureau. Een persbijeenkomst in Marokkaanse sferen op dinsdag 18 april vormde het startschot voor deze campagne. Het bureau wil Marokko in de Benelux op de kaart zetten als uniek vakantieland.

In het sfeervolle Marokkaanse restaurant Safir in het Rotterdamse Entrepot schetste Khalid Tijani, directeur Benelux van het verkeersbureau, wat Marokko de vakantieganger te bieden heeft. Ook de activiteiten van de Marokkaanse overheid om het toerisme de komende jaren verder te ontwikkelen, kwamen uitgebreid aan bod. Toerisme is in Marokko de belangrijkste bron van inkomsten. In het jaar 2000 deden 4,4 miljoen mensen Marokko aan als vakantieland. Met ‘Visie 2010′ wil de Marokkaanse overheid naar maar liefst tien miljoen toeristen in het jaar 2010. Hiervoor is een bedrag van ruim acht miljard euro uitgetrokken.

Er zijn 4 reacties

 1. sinsinbadd
  20 april 2006 om 05:11 uur.

  Mazjane Nu allemaal op naar MAROKKO!!!

  KELAA M GOUNA s Got TIPDRILL!

  hoppa

 2. farid
  25 april 2006 om 04:12 uur.

  MOOI HOOR ECHT GOED VOOR ONS MOROKANEN WEL LEUK ,KUNNEN ZE ZIEN HOE MOOI HET DAAR IS, KWA SFEER EN ,NATUUR, ZEE, EN ZEKER BERGEN, MOROKKO IS NIET BEKEND WEGENS NEGATIFEN BEELDEN MAAR NU HET LOS KOMT ZOWEL MET VOETBAL EN PRACHTIG VAKANTIE LAND MIJN GEVOEL IS POSITIEF

 3. OMFG
  22 mei 2006 om 05:51 uur.

  Oh jaaah kruip nog wat meer in hun gat, marokko geeft je kleur? loop dan eens door de stad Antwerpen, dan weet je pas wat kleur is. Alles doen ze hier naar de kloten, probeer dat maar eens ginder als tourist, dan snijden ze je kop eraf.

  Maar jah, jullie zijn het weer ni zeker…

  Losers

 4. Ik broek heb me zcheefneuz en kapzel (EUH JAA)
  22 mei 2006 om 05:56 uur.

  Het valt wer ni oep, ze doen der wer alles voor. Ze maken hier echt alles kapot! idd in Antwerpen loopt het vol, je krijgt op een pleintje nog niet eens de kans..
  Als je te lang kijkt dan ist van “Isser iets ofzo?”
  of als ze iet pikken ist van “AAAAH MIJN VRIEND HEEFT DA GEDAAN VOOR GRAP!”

  maarja, ze zen het wer ni zeker?

Plaats je reactie