MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rachid Bouaouzan naar Turkije?

21 april 2006 | in Sport | 4 Reacties

Volgens RTV Rijnmond heeft het Turkse Rizespor zich onlangs gemeld bij de zaakwaarnemer van Rachid Bouaouzan. De 22-jarige aanvaller leek een nieuw contract te gaan tekenen bij Sparta, maar deze interesse uit het buitenland zou roet in het eten kunnen gooien. Daarnaast zouden ook twee Spaanse clubs de vleugelspits op de korrel hebben. Elche en Levante, beide uitkomend in de tweede divisie van Spanje, zouden zeer gecharmeerd zijn van de pijlsnelle Marokkaan. Mocht de belangstelling concreet worden dan zou wel eens een vervelende situatie kunnen ontstaan. Sparta leek de afgelopen dagen eindelijk een akkoord te hebben bereikt met de aanvaller en zal hem daarom niet zomaar laten gaan, schrijft VoetbalPrimeur.NL.

Er zijn 4 reacties

 1. Riffi 3XL
  21 april 2006 om 01:26 uur.

  Prachtig land, Turkije.

 2. TUPAC
  21 april 2006 om 03:26 uur.

  ga er dan wonen!

 3. sinsinbadd
  21 april 2006 om 08:25 uur.

  Jah de meeste turken zijn toch daar 🙂 nog paar duizenden te gaan ;P

 4. farid
  25 april 2006 om 04:00 uur.

  tupaC AL ALS HIJ DEAAR GAAT WOONEN ELKEDAGOUTO SCHIET NIET OP HE

Plaats je reactie