MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Youssef El-Akchaoui naar NEC

23 april 2006 | in Sport | Reageer

Voetbalfan.nl meldt dat NEC Youssef El-Akchaoui over neemt van ADO Den Haag. De Marokkaan is transfervrij. De 25-jarige verdediger heeft voor drie jaar getekend in Nijmegen. Hij speelde drie seizoenen voor ADO Den Haag. Daarvoor speelde hij voor het Duitse Union Berlin en Excelsior. Met ADO wist El-Akchaoui zich dit seizoen zonder nacompetitie te handhaven in de Eredivisie.

Plaats je reactie