MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Optreden van Choukri en Wahid Thaziri

24 april 2006 | in Amusement, Muziek | 2 Reacties

Choukri is terug. Sinds het uitbrengen van zijn eerste CD in 2003 heeft Choukri een lange tijd niets van zich laten horen, maar Choukri heeft zeker niet stilgezeten. Hij heeft hard gewerkt aan een nieuw repertoire, Biya heeft hem weten over te halen op te treden tijdens haar allereerste editie van B-Lounge. B-Lounge zal vier keer per jaar plaatsvinden. Een combinatie van optredens maken dit festival divers en bijzonder. Zo kun je genieten van muziek, cabaret, poëzie, stand-up comedy en ga zo maar door. Elke keer iets anders. Het is vooral jong talent dat tijdens B-Lounge optreedt. Tijdens B-Lounge zijn er altijd een DJ en een VJ aanwezig om de Amazigh sfeer te versterken. Deze keer zijn het DJ Baghdad en VJ Stitched.

21 mei is dan eindelijk de eerste editie van B-Lounge. Choukri laat de nummers van zijn eerste CD horen, maar ook nieuwe nummers. Hij wordt begeleid door de band Wahid Thaziri, die op de avond zelf ook optreedt. Wahid Thaziri zal haar eerste CD Thajit ten gehore brengen. Zij spelen een combinatie van traditionele Amazigh-muziek en westerse pop. Heerlijk om naar te luisteren, geweldig om op te swingen. Dus kom naar Podium Mozaïek op 21 mei om 16.00 uur voor heerlijke Amazigh muziek en laat je verrassen door de nieuwe nummers van Choukri onder begeleiding van Wahid Thaziri.

Er zijn 2 reacties

 1. Izran
  25 april 2006 om 02:14 uur.

  Dus kom naar Podium Mozaïek op 21 mei om 16.00 uur voor heerlijke Amazigh muziek. Iedere muziekliefhebber is welkom Amazigh of niet.

 2. Jamila
  27 april 2006 om 12:26 uur.

  Ja, ik ben zeker van de partij. Ik vind Thaziri geweldig muziek maken en Choukri heb ik eigenlijk nooit gezien.

  Tot dan

Plaats je reactie